top of page

1. Nicole Van Malderen

Zeer persoonlijk gerichte aanpak. Veel toestellen, dus veel mogelijkheden.
Zeker aan te raden als je geen zin hebt begaapt te worden door anderen.
Goed werk, Yves!

2. Marthe Plevoets

Na lang twijfelen gestart met personal training en enorm tevreden met de keuze voor Move2Active! Zeer goede begeleiding en flexibele opstelling indien last van kwetsuren waardoor trainingen steeds op maat zijn! Top coach!

3. Verhamme Wendy

Na lang in de lappenmand te liggen. Ben ik raad gaan vragen bij move2active. Je eerste gesprek (intake) is heel goed verlopen er word een heel deskundige uitleg gegeven over wat je wenst en wat je kan verwachten, ook het schema is heel goed voor mezelf. Ik heb zelf gekozen voor de personel aanpak. We zijn nu een paar weken verder en ik voel me beter en beter! Niet alleen fysiek maar ook mentaal door de stappen die je zet... Ik raad het iedereen aan! Heb je vragen ivm met voeding word er ook met raad en daad bij gestaan. Proficiat aan Yves Gacoms de man achter move2active weet hoe de mensen te motiveren en vol te houden!

4. Marie Van Raemdonck

Terug naar een gezonde levensstijl, afslanken en trainen onder persoonlijke begeleiding. Super initiatief!!

5. Isabelle Schepers

Mooie omkadering, proper onderhouden en toffe muziek die je zelf mag kiezen tijdens je persoonlijke training. Alle oefeningen worden duidelijk uitgelegd en voorgedaan. Ook als je niet meer zeker bent, staat Yves je steeds te woord. Ook worden de oefeningen tijdens elke training stelselmatig verhoogd qua gewicht en intensiteit.
Hij zorgt ervoor dat je de rustpauzes tussen elke oefening respecteert door hier mee op te volgen. Hij blijft steeds bij je wat in andere fitness centra niet het geval is. Daar krijg je het schema en daar moet je het mee doen.
Ik kan enkel zeggen dat Yves ne echte personal coach is. Je krijgt waar voor je geld en je krijgt ook toegang tot een persoonlijke app.
Een echte aanrader!!!

6. Lizzy Nelis

Pas gestart ..heel tevreden. goede begeleiding..!!!!

Dankzij het voedingsadvies en trainingsschema van Yves ben ik terug op het juiste weg. Door de afwisseling in de schema’s maakt het makkelijker om ze vol te houden. Zowel thuis als bij hem in de gym. Ik ben ondertussen al 12 kg kwijt. 💪🏼💪🏼

7. Dinah Stommels

8. Lindsay Jonckers

Fijne, persoonlijke begeleiding in een gezellige gym en een super rustige omgeving! Yves is enorm vriendelijk en geduldig, blijft je motiveren en past het schema aan op jou kunnen. Je voelt je meteen op je gemak.😊

9. Chris Jamar

Drie weken bezig, reeds 6 kilo kwijt. Met weinig tijd kan je toch iets bereiken! Thanks!!!

10. Carina Beelen

Goede opbouw , zeer goede begeleiding! Fijn om samen met je vriendin de spieren te verstevigen. 😃👍

11. Anja Stassart

Volledig uitgeruste gym met de laatste nieuwe toestellen. Persoonlijke coaching Traininschema afgestemd op individuele conditie Zeer gemoedelijke sfeer Top zaak!

12. Nancy Verstappen

Goede training gehad...altijd afwisseling...heel goede begeleiding.

13. Philip Vanbets

Goeie coaching, goeie sfeer en een rustige accomodatie met vele toestellen en mogelijkheden!

14. Elke Gacoms

Super persoonlijke aanpak in een prachtig kader.

15. Sandra Kuyks

Individuele aanpak op ieders niveau en dat in een zeer rustige omgeving. Een aanrader!

16. Evy Forier

Begeleiding op maat ondanks een slijmbeursontsteking aan de schouder toch kunnen trainen.

bottom of page