top of page

About Us

8.jpg

Ik ben reeds 20 jaar actief in de fitness/bodybuilding wereld en ben door onvoorziene omstandigheden een paar keer even moeten stoppen, maar telkens vond ik de drijfkracht om weer te starten en nooit op te geven! Daardoor ook mijn zelfzekerheid!! Nu heb ik beslist dat ik mensen mijn visie op bewegen wil meegeven en mijn doorzettingskracht wil overbrengen naar jou toe. Omdat ik weet hoe moeilijk het soms kan zijn om de moed bij elkaar te rapen of net die ene stap te zetten wil ik je daarbij helpen. 

 

Kortom, ik ben iemand die je kan motiveren, een luisterend oor bieden, aandacht geven, en voor je klaarstaan wanneer nodig.

            PERSOONLIJK GESPREK

 

Samen overlopen we jouw doelen en alles wat je in het verleden al gedaan hebt omtrent sport en beweging. Ook gaan we kijken naar je lichaam. We doen een volledige screening zodat we een veilig en haalbaar plan kunnen opzetten waarbij je ook nog eens plezier krijgt van het sporten!!

            REVALIDATIE

 

Als je wilt aansterken na een blessure of revalidatie, kan ik je ondersteunen bij je herstel. Met behulp van stretch-, stabilisatie- en mobilisatie-oefeningen vergroten we je spierkracht op je eigen tempo. Zodat je geleidelijk aan weer helemaal de oude wordt.

Samen  zorgen we voor een fysieke evolutie waar jij je goed bij voelt.

            ONLINE COACHING

 

Onze online coaching is de beste oplossing voor diegenen die ook buiten de sessies met mij voluit willen gaan voor resultaat. Je bedient het eenvoudig via de website of via de mobiele app!

Je vindt er:

  • gepersonaliseerde trainingsschema’s voor thuis

  • een gepersonaliseerd voedingsplan

  • een helder beeld van jouw evolutie

  • feedback van je personal trainer

Deze online coaching is inbegrepen bij het nemen van personal training of duo personal training sessies.

bottom of page